Η Κυπριακή ποιητική παράδοση,η Κυπριακή ποίηση, έχει τις πηγές της πολύ βαθειά στο χρόνο, φτάνοντας μέχρι τις εποχές εκείνες που ανδρώθηκε το έπος. Τόσο ο χαρακτήρας της όσο και το περιεχόμενο της καθρεφτίζουν την ελληνικότητά της. Με τις σκέψεις αυτές προσπάθησα και προσπαθώ να δημιουργήσω μια Ποιητική Ανθολογία του Ποιητικού λόγου των Κυπρίων Ποιητών/τριών. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας αναρτώνται και ανακοινώσεις για ποιητικές και γενικότερα λογοτεχνικές εκδηλώσεις αλλά και συνεντεύξεις Κυπρίων ποιητών/τριών, ώστε οι σκέψεις,οι ιδέες και οι ανησυχίες τους να γίνουν ευρύτερα γνωστές.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ
Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Κυπριακής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Κυπρίων Δημιουργών.

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

«Τραγουδώντας και Χορεύοντας τον Κυπριακό Γάμο» με την Χορωδία της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας και με το Χορευτικό Συγκρότημα της ΠΟΕΔ Λάρνακας


Η Χορωδία της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας σε συνεργασία με το Χορευτικό Συγκρότημα της ΠΟΕΔ Λάρνακας σας προσκαλούν στη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργανώνουν με τίτλο: «Τραγουδώντας και Χορεύοντας τον Κυπριακό Γάμο». Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στις 20:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η εκδήλωση, διάρκειας 75 λεπτών, διοργανώνεται στο πλαίσιο του Δεκαπενθήμερου Σκαλιώτικης Ερασιτεχνικής Δημιουργίας του Δήμου Λάρνακας.
Μέσα από τραγούδια, χορό και θέατρο θα αναπαρασταθούν ο θεσμός του προικοσύμφωνου, το κόψιμο των μακαρονιών και το γλέντι του γάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου