Η Κυπριακή ποιητική παράδοση,η Κυπριακή ποίηση, έχει τις πηγές της πολύ βαθειά στο χρόνο, φτάνοντας μέχρι τις εποχές εκείνες που ανδρώθηκε το έπος. Τόσο ο χαρακτήρας της όσο και το περιεχόμενο της καθρεφτίζουν την ελληνικότητά της. Με τις σκέψεις αυτές προσπάθησα και προσπαθώ να δημιουργήσω μια Ποιητική Ανθολογία του Ποιητικού λόγου των Κυπρίων Ποιητών/τριών. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας αναρτώνται και ανακοινώσεις για ποιητικές και γενικότερα λογοτεχνικές εκδηλώσεις αλλά και συνεντεύξεις Κυπρίων ποιητών/τριών, ώστε οι σκέψεις,οι ιδέες και οι ανησυχίες τους να γίνουν ευρύτερα γνωστές.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ
Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Κυπριακής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Κυπρίων Δημιουργών.

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

«Κραδασμοί Ψυχής» «Αχτίδες Ζωής» Παρουσίαση της Ποιητικής και Διηγηματικής Συλλογής της Ελένης Γ. ΤυρίμουΗ Παρουσίαση των δύο βιβλίων (Ποιητικής και διηγηματικής Συλλογής)
θα πραγματοποιηθεί
την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 7:30 μμ στο Πολυδύναμο Κέντρο Αυγόρου.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του 
ο Δρ Γεώργιος Κιτρομηλίδης Πρόεδρος Παγκύπριου Πολιτιστικού Συλλόγου.

Θα ακολουθήσουν :
Χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κο Παναγιώτη Μιχαηλά και από τον Δρ Γεώργιο Κιτρομηλίδη Πρόεδρο Παγκύπριου Πολιτιστικού Συλλόγου.

Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής από τους Φιλόλογους: Κον Παύλο Γ. Παύλου 
και Κ. Πετρούλα Θεμιστοκλέους – Ιωάννου

Απαγγελία Ποιημάτων από βραβευμένους λογοτέχνες και ερμηνεία μελοποιημένων ποιημάτων της ποιήτριας από την Χαρά Σοφοκλέους. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νάσος Γεωργίου, Μιχάλης Μεταξάς και Γιάγκος Αντωνίου.Θα ακολουθήσει Δεξίωση / τηλ 99477802

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου