Η Κυπριακή ποιητική παράδοση,η Κυπριακή ποίηση, έχει τις πηγές της πολύ βαθειά στο χρόνο, φτάνοντας μέχρι τις εποχές εκείνες που ανδρώθηκε το έπος. Τόσο ο χαρακτήρας της όσο και το περιεχόμενο της καθρεφτίζουν την ελληνικότητά της. Με τις σκέψεις αυτές προσπάθησα και προσπαθώ να δημιουργήσω μια Ποιητική Ανθολογία του Ποιητικού λόγου των Κυπρίων Ποιητών/τριών. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας αναρτώνται και ανακοινώσεις για ποιητικές και γενικότερα λογοτεχνικές εκδηλώσεις αλλά και συνεντεύξεις Κυπρίων ποιητών/τριών, ώστε οι σκέψεις,οι ιδέες και οι ανησυχίες τους να γίνουν ευρύτερα γνωστές.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ
Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Κυπριακής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Κυπρίων Δημιουργών.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Ευγένιος Ζήνων : Δύο τραγούδια

Ψάχνοντας για ποίηση του Ευγένιου Ζήνωνα βρήκα πως στο  παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν δύο τραγούδια  του. file:///C:/Users/User/Downloads/84466-84464-1-PB%20(1).pdf Στη περίπτωση που δεν ανοίγει κάντε αποκοπή και επικόλληση στο google  για εύρεση της διεύθυνσης. Θα ανοίξει. Αξίζει τον κόπο. 

Δημήτριος Γκόγκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου