Η Κυπριακή ποιητική παράδοση,η Κυπριακή ποίηση, έχει τις πηγές της πολύ βαθειά στο χρόνο, φτάνοντας μέχρι τις εποχές εκείνες που ανδρώθηκε το έπος. Τόσο ο χαρακτήρας της όσο και το περιεχόμενο της καθρεφτίζουν την ελληνικότητά της. Με τις σκέψεις αυτές προσπάθησα και προσπαθώ να δημιουργήσω μια Ποιητική Ανθολογία του Ποιητικού λόγου των Κυπρίων Ποιητών/τριών. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας αναρτώνται και ανακοινώσεις για ποιητικές και γενικότερα λογοτεχνικές εκδηλώσεις αλλά και συνεντεύξεις Κυπρίων ποιητών/τριών, ώστε οι σκέψεις,οι ιδέες και οι ανησυχίες τους να γίνουν ευρύτερα γνωστές.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ
Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Κυπριακής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Κυπρίων Δημιουργών.

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

“Από τον κυπριακό στρατό μέχρι και τη δημιουργία της Εθνική (1959-1964)” του Αγγέλου Μ. Χρυσοστόμου

Παρουσίαση του Βιβλίου “Από τον κυπριακό στρατό μέχρι και τη δημιουργία της Εθνική (1959-1964)” του Αγγέλου Μ. Χρυσοστόμου

Ομιλητές:
Χριστόφορος Φωκαίδης, Υπουργός Άμυνας
Χαράλαμπος Λόττας. στρατηγός ε.α
Γεώργιος Καζαμίας, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου 

Αποφώνηση: Άγγελος Χρυσοστόμου 

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, στις 7 μ.μ στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (Κ.Ο.Ε παρά τα φώτα Καλησπέρα) 


Π.Α: 99038675 μέχρι 25 Φεβ 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου