Η Κυπριακή ποιητική παράδοση,η Κυπριακή ποίηση, έχει τις πηγές της πολύ βαθειά στο χρόνο, φτάνοντας μέχρι τις εποχές εκείνες που ανδρώθηκε το έπος. Τόσο ο χαρακτήρας της όσο και το περιεχόμενο της καθρεφτίζουν την ελληνικότητά της. Με τις σκέψεις αυτές προσπάθησα και προσπαθώ να δημιουργήσω μια Ποιητική Ανθολογία του Ποιητικού λόγου των Κυπρίων Ποιητών/τριών. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας αναρτώνται και ανακοινώσεις για ποιητικές και γενικότερα λογοτεχνικές εκδηλώσεις αλλά και συνεντεύξεις Κυπρίων ποιητών/τριών, ώστε οι σκέψεις,οι ιδέες και οι ανησυχίες τους να γίνουν ευρύτερα γνωστές.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ
Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Κυπριακής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Κυπρίων Δημιουργών.

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Η Χορωδία Φλαόυτων Λεμεσού Flautissimo & το Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας παρουσιάζουν μια μια μαγευτική Χριστουγεννιάτικη συναυλία 12/12/15 στη Λάρνακα!


Η Χορωδία Φλαόυτων Λεμεσού Flautissimo υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θεόδωρου Κρασίδη, θα παρουσιάσει μια μαγευτική Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου του Δήμου Λάρνακας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Γερολέμου. Ένα μοναδικό πρόγραμμα με τα πιο γνωστά κλασσικά ορχηστρικά Χριστουγεννιάτικα έργα (όπως τον Καρυοθραύστη του Τσαϊκόφσκι, Αλλελούια του Μότσαρτ, το Ορατόριο των Χριστουγέννων του Σαιντ Σανς, τα βαλς του Γαλάζιου Δούναβη του Στράους κ.α.) και διάσημα carols, που θα το απολαύσουν μικροί και μεγάλοι και θα σας ταξιδέψει στη μαγεία των Χριστουγέννων!12 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30,..

στην Καθολική Εκκλησία Παναγία των Χαρίτων (Τέρα Σάντα) στη
Λάρνακα. Υποστηρικτής ο Δήμος Λάρνακας και χορηγοί επικοινωνίας το “Περιοδικό Προβολή” και το Ράδιο EF-EM.Τιμή εισόδου: 8 ευρώ. Για εισιτήρια και πληροφορίες “Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου” 24652964, από όλα τα μέλη του Flautissimo και στο 99486383 Θεόδωρος Κρασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου