Η Κυπριακή ποιητική παράδοση,η Κυπριακή ποίηση, έχει τις πηγές της πολύ βαθειά στο χρόνο, φτάνοντας μέχρι τις εποχές εκείνες που ανδρώθηκε το έπος. Τόσο ο χαρακτήρας της όσο και το περιεχόμενο της καθρεφτίζουν την ελληνικότητά της. Με τις σκέψεις αυτές προσπάθησα και προσπαθώ να δημιουργήσω μια Ποιητική Ανθολογία του Ποιητικού λόγου των Κυπρίων Ποιητών/τριών. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας αναρτώνται και ανακοινώσεις για ποιητικές και γενικότερα λογοτεχνικές εκδηλώσεις αλλά και συνεντεύξεις Κυπρίων ποιητών/τριών, ώστε οι σκέψεις,οι ιδέες και οι ανησυχίες τους να γίνουν ευρύτερα γνωστές.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ
Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Κυπριακής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Κυπρίων Δημιουργών.

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Παυλίνα Στυλιανού (βιογραφικά στοιχεία)
Η Παυλίνα Στυλιανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό.  Είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών και εργάζεται στη βιβλιοθήκη του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.   

Έργα της: 

  • Παραμύθι: «Τα Αλουμινόκουτα ζωντανεύουν» Εκδόθηκε το 2012. Γράφτηκε σε συνεργασία με τον τότε εννιάχρονο γιο της. (Βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις)
  • Μυθιστόρημα:  "… και μετά σίγησε ο ουρανός…"  Εκδόθηκε το 2014. (Βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις)
  • Η Ιθάκη μου, της ψυχής μαργαριτάρι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου