Η Κυπριακή ποιητική παράδοση,η Κυπριακή ποίηση, έχει τις πηγές της πολύ βαθειά στο χρόνο, φτάνοντας μέχρι τις εποχές εκείνες που ανδρώθηκε το έπος. Τόσο ο χαρακτήρας της όσο και το περιεχόμενο της καθρεφτίζουν την ελληνικότητά της. Με τις σκέψεις αυτές προσπάθησα και προσπαθώ να δημιουργήσω μια Ποιητική Ανθολογία του Ποιητικού λόγου των Κυπρίων Ποιητών/τριών. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας αναρτώνται και ανακοινώσεις για ποιητικές και γενικότερα λογοτεχνικές εκδηλώσεις αλλά και συνεντεύξεις Κυπρίων ποιητών/τριών, ώστε οι σκέψεις,οι ιδέες και οι ανησυχίες τους να γίνουν ευρύτερα γνωστές.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ
Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Κυπριακής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Κυπρίων Δημιουργών.

Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Γιάννος Λαμπής (βιογραφικά στοιχεία)

Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1962. Είναι νυμφευμένος και πατέρας δυο παιδιών. Χρονογραφήματα και ποιήματα του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στον ημερήσιο τύπο και περιοδικά. Έχει γράψει θεατρικά έργα εκ των οποίων μερικά έχουν ανεβαστεί από διάφορους Θεατρικούς Ομίλους. Το πρώτο του μυθιστόρημα 'ΙΟΚΑΣΤΗ" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 'Αναζητήσεις' 2009 και το 'Ψάξε μέσα στη σιωπή μου' είναι το δεύτερο του βιβλίο, εκδόσεις 'Αναζητήσεις', 2010. Το 2013 κυκλοφορεί από τις 'αναζητήσεις' το τρίτο μυθιστόρημα του, το "Καταραμένο Πάθος"

Το έργο του μπορείτε να το αναγνώσετε στο προσωπικό του Ιστολόγιο: http://yiannoslambis.blogspot.com/

Το βιογραφικό του σημείωμα είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω σελίδα του διαδικτύου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου